Fonksiyonel Tıp Platformu 29 Mayıs 2022

Biruni Laboratuvarı olarak ana sponsoru olduğumuz “Fonksiyonel Tıpta Kullanılan İleri Laboratuvar Değerlendirmeleri ve Yorumlanması“ konulu sempozyum, Prof. Dr. Mehmet Mahir Atasoy başkanlığında, 29 Mayıs Pazar günü Elit World Asia’da gerçekleşecektir.

Sempozyumda, Almanya Biovis Laboratuvarı’ndan Dr. Heiko Hofmann’ın konuşmacı olacağı 3 ayrı oturumda Mikrobiyota, SIBO ve IBS konuları ele alınarak vakalar üzerinden örnek rapor değerlendirmeleri yapılacaktır.

Biruni Sağlıklı Yaşam Laboratuvarı Danışmanlarımızdan; Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Semra Tamer Levent ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Süreyya Şahinoğlu, ‘’Oksidan Antioksidan Denge’’ konulu sunumlarını yapacaklar.

Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Fonksiyonel Tıp Doktoru Prof. Dr. Mehmet Mahir Atasoy, ‘’Fonksiyonel Tıp Bakış Açısıyla Hormonların Değerlendirilmesi ve Ağır Metal Değerlendirilmesi’’ başlıklı sunumunu yapacaktır.

Bilimsel programda yer alan değerli hekimlerin sunumları ile gerçekleşecek olan sempozyum ile ilgili detaylı bilgi almak ya da katılım yapmak isteyen hekimlerimiz www.fonksiyoneltipplatformu.com adresini ziyaret edebilirler.

#birunilaboratuvarı #tıbbitahlillaboratuvarı #fonksiyoneltıp #fonksiyoneltip #sibotest #ağırmetal #mikrobiyota #sempozyum #metilasyon