Yükleniyor Etkinlikler

« All Events

  • Bu etkinlik geçti.

Gıda İntoleransı Nedenleri, Semptomları ve Tanısı

19 Ocak 2018

Yeni Bültenimiz Yayındadır.


GIDA İNTOLERANSI (BESİN DUYARLILIĞI) NEDİR?

Gıda intoleransı, belirli gıdaların sindirimiyle gerçekleşen hipersensitivite reaksiyonu olarak tanımlanmaktadır. IgE salınımı ile ilgili olmadığı gibi bir alerji hastalığı da değildir. Karmaşık şekilde seyreden besin etkileri ilk olarak günlük yaşamımızı etkiler. Bir grup “açıklanamaz” gibi görünen semptomlara yol açar. Bu semptomların nedenlerini saptamak çoğunlukla klinisyenler için güçlük yaratır, yakınmalar daha çok “zihinsel” olarak değerlendirilir.

Bu bültenimizin tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer bilimsel bültenlerimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Detaylar

Tarih:
19 Ocak 2018
Etkinlik Kategori:

Mekan

Biruni Laboratuvarları
İstanbul, Türkiye + Google Haritalar

Detaylar

Tarih:
19 Ocak 2018
Etkinlik Kategori:

Mekan

Biruni Laboratuvarları
İstanbul, Türkiye + Google Haritalar